banner359

Şubat ayı dolu dolu geçecek

09 Şubat 2016 Salı 10:07 2016-02-09 10:09:40
Şubat ayı dolu dolu geçecek

 Her ay düzenlediği çeşitli etkinliklerle İnegöl´ün sosyal hayatına yön veren İnegöl Belediyesi hazırladığı programlarla Şubat ayında da İnegöl halkını sanata doyuracak.

Konserlerden tiyatro oyunlarına, film gösterilerinden stan-up şovlara, söyleşilerden seminerlere, imza günlerinden sergilere kadar pek çok projeyi İnegöllülerle buluşturan İnegöl Belediyesi Şubat ayında da dolu dolu bir etkinlik takvimi hazırlamış.

Özellikle çocuklara ve gençlere eğlenceli vakit geçirebilecekleri etkinlikler düzenleyen İnegöl Belediyesi ay boyunca 6 farklı animasyon çocuk film gösterimine yer veriyor. Hem çocuklara yönelik hem de yetişkinler için hazırlanan tiyatro oyunlarında ise yine İnegöl halkının içinden oyuncular yer alıyor.

İnegöl halkı sanatla o kadar iç içe ki enstruman kurslarında yetişen kursiyerler düzenlenen oda konserlerinde solo ve grup konserleriyle sahne tecrübelerini de yine belediyenin düzenlediği etkinliklerle ediniyor.

Daha mutlu bir şehir için çalışan İnegöl Belediyesi aile kurumuna verdiği önemi düzenlediği etkinliklerde de ortaya koyuyor. Her ay farklı konuların işlendiği ‘Tiyatrolu Aile Seminerlerinin bu ay ki konusu ise madde bağımlılığının zararları.

İnegöl Belediyesi´nin düzenlediği edebiyat günlerinin Şubat ayı konuğu ise Yazar Sinan Yağmur. Yağmur gerçekleştireceği söyleşide İnegöllülere hayata Yunus´ca bakmayı anlatacak.

Şubat ayının dikkat çeken etkinliklerinden biri Recep Demirkaynak´ın stand-up şovu olurken, bir diğeri de sanatçı Gülşen Mutlu´nun İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosuyla gerçekleştireceği halk müziği konseri oluyor.

Daha yaşanabilir daha mutlu bir İnegöl için durmaksızın çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürürken, kültür-sanat etkinliklerine de ayrı bir özen gösteriyoruz. Belediye olarak her kesimden herkesin seveceği kültürel ve sanatsal etkinlikler yapmaktayız. Her yaş grubunun zevkle bu tür etkinliklere katılması en büyük hedefimizdir. Şubat ayında gerek yetişkinler gerekse çocuklar için hazırladığımız etkinliklerle dolu dolu geçecek” şeklinde konuştu.



Son Güncelleme: 09.02.2016 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<