Suç makinesi tutuklandı

22 Temmuz 2017 Cumartesi 12:41 2017-07-22 12:42:46
Suç makinesi tutuklandı

 Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Jandarma ekiplerince nefes kesen kovalamaca sonucunda yakalanan hırsızlık ve adam yaralama olmak üzere 13 ayrı suçtan 14 yıl hapis cezası bulunan zanlı tutuklandı.

banner380
Televizyon, tüfek, tarım makinesi gibi 10 hırsızlık ile 3 adam yaralama olaylarını gerçekleştirdiği için 14 yıl hapis cezası bulunan Mustafa B.’nin İnegöl’de izini süren İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şahsın bir araçta olduğunu tespit etti. Seyir halinde olan aracı durdurmak isteyen jandarma ekipleri İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden destek istedi. Orhaniye mahallesi Ankara caddesinde yaşanan kovalamaca sırasında araçtan inen suç makinesi Mustafa B. yaya olarak kaçmaya başladı.
Orhaniye kavşağı mevkiinde bir işyerine girip saklanmaya çalışan suç makinesi kıskıvrak yakalandı.
Suç makinesinin inip kaçtığı araç ise Avarlar kavşağı mevkiinde trafik ekiplerince durduruldu.
Araç sigortası yapılmadığı için çekici yardımı ile otoparka çekildi.
13 ayrı suçtan 14 yıl hapis cezası bulunan zanlı Jandarma komutanlığı ekiplerince adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 22.07.2017 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<