banner359

Tapu Müdürü Kadir Kara Kırklareli’ne Atandı

19 Temmuz 2017 Çarşamba 19:54 2017-07-19 19:57:55
Tapu Müdürü Kadir Kara Kırklareli’ne Atandı

 İnegöl’de 6 yıldır Tapu Müdürlüğü görevini sürdüren Kadir Kara, Kırklareli İl Tapu Müdürlüğü’ne atandı. Kara, İnegöl’den ayrılmadan önce Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

İnegöl’de 2011 yılı Eylül ayından bu yana Tapu Müdürlüğü görevini sürdüren Kadir Kara, Kırklareli İl Tapu Müdürlüğü görevine atandı. Kara, İnegöl’den ayrılmadan önce veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

AKTAŞ’A TEŞEKKÜR
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette İnegöl’e geldiği günden bu yana şahsına ve kurumuna yakın ilgi ve alaka gösteren Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür eden Kadir Kara, “6 yıldır görev yaptığım İnegöl’den Kırklareli’ne atandım. Buradaki görev sürem içerisinde bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Kadir Kara’ya yeni görevinde başarılar diledi. Kara’nın 6 yıldır İnegöl’de önemli çalışmalara imza attığını kaydeden Aktaş, “Bu süre zarfında verdiğiniz emekler için teşekkür ediyoruz. Memuriyette belirli sürelerde görev yerlerinde değişimler yaşanıyor. İnşallah bundan sonra gideceğiniz görev yerlerinizde de İnegöl’de olduğunu kadar mutlu ve huzurlu olursunuz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Aktaş, İnegöl’de 6 yıl gibi uzun bir süre görev yapan Kadir Kara’ya İNESMEK kursiyerlerinin hazırladığı ve üzerinde Allah’ın 99 isminin yer aldığı tablo ile fincan takımı hediye etti.

Son Güncelleme: 19.07.2017 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<