TIR Bariyerlere Saplandı!

21 Mart 2017 Salı 10:22 2017-03-21 10:32:25
TIR Bariyerlere Saplandı!

 Bursa-Ankara Karayolu üzeri Mobiliyum mevkiinde kontrolden çıkan sebze ve meyve yüklü Tır, bariyerlere saplandı. Yan yatan ağır hasarlı TIR’ın sürücüsünün burnu bile kanamadı.

Edinilen bilgilere göre; Antalya’dan yüklediği meyve ve sebzeleri Bursa haline götürmek için yola çıkan Sürücü Osman D. Yönetimindeki 16 KPM 88 çekici, 16 KPM 89 dorse plakalı Tır mobiliyum mevkiinde kontrolden çıktı. İddiaya göre yanından geçen TIR’ın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyeti kaybedilen TIR, karayolunun ortasındaki bariyerlere saplanarak yan yattı.
Kaza sonucunda yan yatarak ağır hasar oluşan Tır’ın sürücüsü şans eseri kazayı burnu bile kanamadan atlatırken, Tır’ın dorsesindeki kasalar içerisinde bulunan meyve sebzeler yola saçıldı.
Kaza yerine gelen Bölge Trafik ekipleri, karayolunun gidiş ve dönüş istikametinde güvenlik önlemi aldı. Yola saçılan meyve ve sebzeler toplandı.
Bariyerlere saplanan TIR, çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.

Son Güncelleme: 21.03.2017 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<