banner359

Tırla İplik Hırsızlığı

.

22 Nisan 2015 Çarşamba 23:04 2015-04-23 11:34:51
Tırla İplik Hırsızlığı
Bursa’ya bağlı Kestel Sanayi bölgesinden çalınan İpliklerin bulunduğu Tır İnegöl Emniyet Ekiplerinin düzenlediği nefes kesen operasyonla durduruldu. Çalınan ipliklerin maliyetinin 100 bin dolar olduğu bildirildi.

HIRSIZLIĞI KOMŞUSU GÖRDÜ

Edinilen bilgiler göre; Kestel Organize Sanayinde Abdullah Sevim`e ait depodan gecenin karanlığından yararlanan 3 şahıs depo içerisindeki yüklü miktardaki Polyester ve kesik elyafları yüklediler. Yükleme sırasında Deponun yanındaki işyeri sahibi hırsızlık olayını görünce işyeri sahibini arayarak haber verdi. işyeri Sahibi Abdullah Sevim durumu Kestel Jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri de İnegöl’e seyir halinde olan Tır’ı durdurmaları için İnegöl Emniyet ekiplerine haber verdi.

İNEGÖL EMNİYETİNDEN BAŞARILI OPERASYON

İnegöl’e seyir halinde olan 34 AT 095 Çekici, 64 AT 130 dorse plakalı Tır’ın PTS kayıtlarına takılması sonucunda İnegöl emniyet ekipleri harekete geçti. Tır’ın İnegöl’e seyir halinde olduğunu öğrenen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri ve Asayiş Ekipleri İnegöl sınırlarında yer alan Yenice köprülüğü kavşağı, Cerrah kavşağı ve İnegöl OSB ile Avarlar kavşağında pusuya yattılar.

OSB KAVŞAĞINDA DURDURULDU

İnegöl OSB kavşağında araçlardan yığma yapan Emniyet ekipleri Tır’ı bölge trafik istasyonu önünde durdurdu.

ŞOFÖR İTİRAF ETTİ!

Tır’ın şoförü yakalanarak emniyet otosuna bindirilip sözlü ifadesi alındı. Şoför Nazmi B., olayı emniyet ekiplerine anlattı. 3 şahsın Depoya Tır’ı çekmesini istediğini ve iplik sevkiyatı yapılacağını söylediği itiraf eden Nazmi B., olayı tam anlamıyla anlattı.

İŞYERİ SAHİBİ OLAY YERİNE GELDİ

İnegöl’e gelen İpliklerin sahibi Abdullah Sevim, basın mensuplarına olayı anlattı. Kendine ait depodan hırsızlık olayını komşusundan öğrendiğini aktaran Abdullah Sevim, “Olayı öğrendim ve Kestel Jandarma’yı aradım. İnegöl emniyeti Tır’ı durdurmuş. Tır’daki ürünleri görmedim ama depom da 100 bin dolar civarında ürün vardı.” dedi.

Tır şoförü Nazmi B ekipler tarafından gözaltına alınarak Kestel Jandarma ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri konuyla ilgili araştırmasını sürdürüyor. 

Son Güncelleme: 23.04.2015 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<