banner359

Toplu Taşıma Araçları 24 Saat İzlenecek

18 Aralık 2017 Pazartesi 09:58
Toplu Taşıma Araçları 24 Saat İzlenecek

İnegöl´de toplu ulaşımda kullanılan otobüslerin tümünü yenilenmesinin ardından İNULAŞ A.Ş. bir yeniliğe imza attı. Halk Otobüsleri bundan sonra GPRS haricinde de canlı olarak 24 saat takip edilebilecek. GPRS sistemiyle araçların nerede olduğunu belirleyen İNULAŞ, artık her istediği aracı kameralarla da takip edebilecek.

Yenilikle alakalı açıklama yapan İNULAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, “Kısa zaman önce yenilemiş olduğumuz teknolojinin son sistemlerinin kullanıldığı çevre dostu motorlara sahip araçlarımızın ardından yine bir yeniliğe imza attık. Bundan sonra İNULAŞ A.Ş´ye bağlı halk otobüsleri 7/24 canlı olarak izlenecek. Bu sayede vatandaş şikayetlerine daha kısa sürede geri dönüşlerin olacağı çalışan personelimizin denetlenmesinin daha kolay olacağı vermiş olduğumuz hizmetin bu sistem sayesinde daha sağlıklı ve güvenilir hale geleceğinden şüphemiz yok. İnegöl halkının her zaman her şeyin en iyisine layık biliyoruz, yeni sistemin İnegöl halkına hayırlı olması diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<