Yönetim Taraftarla Kahvaltıda Buluştu

24 Temmuz 2017 Pazartesi 13:31 2017-07-24 13:42:16
Yönetim Taraftarla Kahvaltıda Buluştu

 İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor taraftarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

banner380
 
Hikmet Şahin Kültür Park içinde bulunan Baraka Coffee & Chocolate Cafedeki kahvaltının ardından konuşan Kulüp Başkanı Münür Kanar, şunları söyledi:
"Bir yandan yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürürken diğer yandan ilçemizin dinamikleri ve taraftarlarımızla buluşmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda bugün cefakar taraftarlarımızla bir araya gelmek istedik. Bu sezon hedeflerimizden biri ve en önemlisi ilçemizde birlik ve beraberliği sağlamak. İnşallah sezon başladığında tüm ilçe kenetlenmiş olacak. Bizim şuanda hem maddi hem de manevi desteğe ihtiyacımız var.Şükürler olsun bu desteği de her türlü platformda görmeye başladık. İlçe halkımız takımlarına sahip çıktığını yaptığımız ziyaretlerde görüyoruz. Taraftarlarımızda bizim için çok önemli. İnşallah el ele vererek çok güzel şeyler ortaya çıkartacağız. Bu sezon inanıyorum ki, taraftarlarımız tüm ülkeye örnek gösterilecek. Ben bize ev sahipliği yapan Vural Öztürk ile Seda Güven hanımefendiye ve bizi kırmayarak buraya gelen çok değerli taraftar kardeşlerime çok teşekkür ediyorum."
 
Taraftarlar adına açıklama yapan tribün lideri Tevfik Taşkın ise "Öncelikle 2017-2018 sezonu camiamıza hayırlı olsun. Ben şunu vurgulamak istiyorum 20 yılı aşkın amigoluk hayatımda ilk defa bir yönetim kurulu Efsane Maraton ailesi ile kahvaltı yapmak ve beklentilerimizi isteklerimizi böyle güzel bir organizasyon düzenleyerek, dinlemek istemeleri bizleri mutlu etti. Bizlerin tek sevdası olan İnegölspor'umuza sahip çıktığınız için  başkan ve yönetim kurulu üyelerine Efsane Maraton ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulunun özverili çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Doğru işlerin yapıldığına inanıyoruz. Bizler bir aileyiz yönetimsiz taraftarsız bu işlerin gitmeyeceği aşikardır. Bizler buradan inandığımız doğrular ile başarılı olunacağı fikirdeyiz. İnegölspor büyük bir camia büyük bir değerdir. Başkanı yönetimi taraftarı futbolcusunun her biri bizler için kıymetli olduğuna emin olun. Şehrimiz nüfusu bir çok ilden büyük ekonomisi birçok ilden daha iyi ülkemize kendini kanıtladığı Mobilyası başta olmak üzere köftesi ve kaplıcalarıyla örnek bir şehirdir. Ancak bakıldığında bu kadar kendini saydığımız değerlerin gibi futbolda bir türlü istediği noktaya da taşıdığına  inanmıyoruz. Buradan is dünyasındaki değerli is adamlarımıza taraftarlarımıza bu yönetime sahip çıkılması gerekiyor. Biz hep söyledik birlik beraberlik olmadığı sürece başarının zor olacağını vurgulamıştık. Bakın şimdi başkan yönetim taraftar iç içe birlik var başarıda olacak inşallah . Ben tekrardan bizleri ağırladığınız için İnegölspor kulüp başkanım Münür Kanar ve yönetim kuruluna sonsuz teşekkürler ediyorum. Son sözüm karanlıktan aydınlığa doğan bir güneş var bunu görmemezlikten gelemeyiz."ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 24.07.2017 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<