banner359

İlk Ve Tek Sağlık Turizmi Programı Transfer Oldu

Yapımcılığını PRS Medya’nın üstlendiği, dünyanın ilk ve tek sağlık turizmi reality programı V&T, Arap dünyasının en çok izlenen televizyon kanalı MBC’ye transfer oldu. Gösterildiği tüm ülkelerde büyük ilgi gören ve başarı sağlayan...

23 Ağustos 2014 Cumartesi 11:25
İlk Ve Tek Sağlık Turizmi Programı Transfer Oldu
Yapımcılığını PRS Medya’nın üstlendiği, dünyanın ilk ve tek sağlık turizmi reality programı V&T, Arap dünyasının en çok izlenen televizyon kanalı MBC’ye transfer oldu.
Gösterildiği tüm ülkelerde büyük ilgi gören ve başarı sağlayan tv programı V&T, Türkiye’nin yanı sıra şimdi de; 225 milyon insanın izlediği Arap dünyasının en çok izlenen kanalı MBC’de izleyicilerle buluşuyor. Yapımcılığını, Türkiye’de sağlık alanında yaptığı programlarla adından sıkça söz ettiren deneyimli kadrosuyla büyük başarılara imza atan PRS Medya’nın üstlendiği V&T tv programı, Eylül 2014’den itibaren MBC kanalında seyirciye merhaba demeye hazırlanıyor. Program, 45’er dakikalık bölümler halinde günlük olarak yayınlanacak.
Pek çok Türk dizisini dünya çapında üne kavuşturan Dubai’den yayın yapan MBC, dünya üzerinde Arapça konuşan 225 milyon izleyiciye ulaşıyor. Geçtiğimiz sezon, Romanya Prima TV, Kanal D Romanya, EuroStar ve NTV Avrupa’da toplam 410 kez yayınlanan V&T, bir sezonda 23 ülkeden on binlerce başvuru aldı. Türk sağlık dünyasının yurt dışına açılan penceresi haline gelen V&T, şimdi de sağlık sektöründe önemli bir yeri olan Arap dünyasındaki kitlelere ulaşmak, onların sesi olmak için kalabalık bir ekiple gece gündüz demeden hazırlıklara devam ediyor.
Bugüne kadar yayınlandığı ülkelerde programa desteklerini veren MBC’de yayınlanacak programın sponsorları arasında; Acıbadem, Memorial, EstetX Diş Kliniği ve saç ekim uzmanı Dr. Ali Karahan gibi önde gelen sağlık kurumları yer almakta.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<