banner359

Kaptanına Kendi Elleriyle Pasta Yedirdi

Fenerbahçe Kaptanı Emre Emre Belözoğlu, milli takım kampında kutladığı doğum gününü bu kez sarı-lacivertli teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Trabzonspor maçının hazırlıklarına akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde...

11 Eylül 2014 Perşembe 20:31
Kaptanına Kendi Elleriyle Pasta Yedirdi
Fenerbahçe Kaptanı Emre Emre Belözoğlu, milli takım kampında kutladığı doğum gününü bu kez sarı-lacivertli teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı.
Trabzonspor maçının hazırlıklarına akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam sarı-lacivertli takımda, çalışma öncesinde soyunma odasında Emre Belözoğlu’na sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Yeni yaşına giren Emre Belözoğlu, doğum gününe katılan genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu ile teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından tebrik edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<