banner359

Bursa’da Candan Erçetin Rüzgarı

Bursa’da sahne alan Candan Erçetin, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.Açık Hava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşan Candan Erçetin verdiği konser ile müzikseverlerin kulaklarının pasını sildi. 1986 yılında Eurovision Şarkı Yarışması...

02 Haziran 2016 Perşembe 10:06
Bursa’da Candan Erçetin Rüzgarı
Bursa’da sahne alan Candan Erçetin, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Açık Hava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşan Candan Erçetin verdiği konser ile müzikseverlerin kulaklarının pasını sildi. 1986 yılında Eurovision Şarkı Yarışması ile müzik yolculuğuna başlayan ve müzik hayatında birbirinden başarılı çalışmalara imza atan güzel sanatçı verdiği konserde Açık Hava Tiyatrosu’nu salladı.
Söylediği türküler ile ayrı bir beğeni toplayan güzel sanatçı Candan Erçetin sahnede görsel şovlarıyla da hem coştu hem de coşturdu. Bursalılar, kendilerine unutulmaz bir gece yaşatan Candan Erçetin’i alkışlarıyla taçlandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<