banner359

Okan Karacan midesini küçülttü

Ekranların sevilen sunucusu Okan Karacan, aşırı kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı oldu. Oyuncu Okan Karacan, geçtiğimiz aylarda kendi çabalarıyla 40 kilo vererek herkesi şaşırtmıştı. Fakat geçen zamanda verdiği kiloları...

21 Nisan 2015 Salı 13:05
Okan Karacan midesini küçülttü
Ekranların sevilen sunucusu Okan Karacan, aşırı kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı oldu.
Oyuncu Okan Karacan, geçtiğimiz aylarda kendi çabalarıyla 40 kilo vererek herkesi şaşırtmıştı. Fakat geçen zamanda verdiği kiloları geri alan ve zamanla kilolarından daha da şikayetçi olan Okan Karacan, sonunda ameliyat olmaya karar verdi.
Eşinin 33 haftalık hamile olduğunu söyleyen Karaca, yakında bir erkek çocuğu olacağını ve çocuğuyla daha çok ilgilenmek, oyunlar oynamak, sağlıklı bir baba olmak istediğini söyledi ve ameliyata girdi.
Dün sabah saatlerinde 131 kilo ile geldiği özel bir hastanede midesini küçülten Karaca’nın durumunun iyi olduğu ve yarın taburcu edileceği belirtildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<