banner359

Bahçeli: "Herkes meşrebine ve mayasına uygun konuşmaktadır"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ’Ne ibretliktir ki, HDP’yi yok saymamızdan rahatsız olanlar bizi eleştiri yağmuruna tutmaktadır. Herkes meşrebine ve mayasına uygun konuşmaktadır’ dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin resmi...

03 Temmuz 2015 Cuma 05:07
Bahçeli: "Herkes meşrebine ve mayasına uygun konuşmaktadır"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ’Ne ibretliktir ki, HDP’yi yok saymamızdan rahatsız olanlar bizi eleştiri yağmuruna tutmaktadır. Herkes meşrebine ve mayasına uygun konuşmaktadır’ dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin resmi Facebook sayfasından açıklama yaptı. Açıklamada, MHP’nin HDP’yi yok sayan söylemlerine karşı yöneltilen eleştirilere cevap veren Bahçeli, “Ne ibretliktir ki, HDP’yi yok saymamızdan rahatsız olanlar bizi eleştiri yağmuruna tutmaktadır. Herkes meşrebine ve mayasına uygun konuşmaktadır. Ekranlarda, gazete köşelerinde, uzatılan mikrofonlarda bize demokrasi dersi vermeye cüret edenler önce vicdan, aidiyet ve ahlak imtihanından geçmeyi denemelidir. Bizim kimsenin aklına ihtiyacımız yoktur” ifadelerini kullandı. MHP’nin resmi Facebook sayfasında, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin açıklamaları altında, üzerinde açıklamanın yazılı olduğu bir fotoğraf da paylaşıldı.

(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<