banner359

Bu Kez De Adını Taşıyan Müzede

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri ziyareti kapsamında, yapımı devam eden Abdullah Gül Müzesi’nde incelemelerde bulunarak Anadolu Harikalar Diyarı’nı gezdi. Önceki gün Kayseri’ye gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, inşaat halinde...

20 Eylül 2014 Cumartesi 17:44
Bu Kez De Adını Taşıyan Müzede
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri ziyareti kapsamında, yapımı devam eden Abdullah Gül Müzesi’nde incelemelerde bulunarak Anadolu Harikalar Diyarı’nı gezdi.
Önceki gün Kayseri’ye gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, inşaat halinde bulunan ve yapımı devam eden Abdullah Gül müzesinde incelemelerde bulundu. Gül, incelemelerinin ardından inşaat alanında çalışan işçiler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Anadolu Harikalar Diyarı’na giden Gül, önce buz pateniyle kayak yapan vatandaşları izledi. Daha sonra hayvanat bahçesini gezen Gül, sevenleri ile fotoğraf çektirdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<