banner359

Elazığ’dan ayrıldı

Tunceli’nin Pertek ilçesinden Elazığ’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tarifeli uçakla Ankara’ya gitti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, akşam üzeri saat 17.30’da Ankara’dan Elazığ’a tarifeli uçakla geldi....

26 Mart 2015 Perşembe 23:28
Elazığ’dan ayrıldı
Tunceli’nin Pertek ilçesinden Elazığ’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tarifeli uçakla Ankara’ya gitti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, akşam üzeri saat 17.30’da Ankara’dan Elazığ’a tarifeli uçakla geldi. Elazığ Havalimanı’ndan karayolu ile Tunceli’nin Pertek ilçesine giden Kılıçdaroğlu, buradaki programını tamamlamasının ardından tekrar Elazığ Havalimanı’na geldi. Havalimanında partilileriyle bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, Türk Hava Yolları’nın 22.00 uçağı ile Ankara’ya gitmek üzere yola çıktı. Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan aktarmalı olarak İstanbul’a gideceği öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<