banner359

İhsanoğlu şehit Aileleriyle Görüştü

CHP ve MHP’nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Erzurum’daki Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.Beraberinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, CHP Genel Sekreteri ve İstanbul...

11 Temmuz 2014 Cuma 17:01 2014-07-11 17:40:00
İhsanoğlu şehit Aileleriyle Görüştü
CHP ve MHP’nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Erzurum’daki Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
Beraberinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ile birlikte Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hatem Tetik’i ziyaret eden Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Türkiye’de barış tohumlarının ekilmesi gerektiğini söyledi.
İhsanoğlu daha sonra şunları kaydetti; “Biz istiyoruz ki evlatlarımızı artık kaybetmeyelim. Anneler ve babalar bu acıları yaşamasın bu ateş bir daha kimsenin evine ocağına düşmesin. Tüten ocaklar sönmesin. Çocukların babaları yetim kalmasın. Anneler evlatlarını kaybetmesin. Bunu yapmamız için ülkemizdeki huzuru sağlamamız gerekiyor. Barışı sağlamamız lazım. Aynı zamanda birliği ve beraberliği sağlamamız lazım." Nefret yerine sevgi tohumları ekmek gerektiğini anlatan İhsanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:
"Birliği ve beraberliği sağlamak için bu büyük tarla olan ülkemizde bu birlik ve dirlik tohumlarını ekmemiz gerekiyor. Bu mücadele içerisinde Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi bu değerleri temsilen buraya geldik. Türkiye’nin önüne çıktık. Biz zıtlaşmayı savunmuyoruz. Biz, birlik ve beraberlik içinde olmayı savunuyoruz. Tek bayrak ve tek vatan altında et ve tırnak ayrılmadığı gibi bütün kardeşlerimizle bu vatanın çatısı altında bu mübarek topraklarda şehitlerin kanıyla sulanan ve sınırları şehitlerin büyük fedakarlıklarıyla çizilen bu vatanda beraber huzur içerisinde yaşayalım.”
İhsanoğlu, daha sonra Abdurrahman Gazi Türbesini ziyaret etti.
(İHA)

Son Güncelleme: 11.07.2014 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<