banner359

O cenaze namazına Bakan Eroğlu da katıldı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kentte sevil toplum örgütleri ziyaretinde bulunarak, namaz için gittiği camide bir vatandaşın cenaze namazına katıldı. Sabah saatlerinde kente...

28 Şubat 2015 Cumartesi 18:37
O cenaze namazına Bakan Eroğlu da katıldı
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kentte sevil toplum örgütleri ziyaretinde bulunarak, namaz için gittiği camide bir vatandaşın cenaze namazına katıldı.
Sabah saatlerinde kente gelen Bakan Eroğlu, programı kapsamında tarihi Taş Medrese’ye geçerek Ensar Vakfını ziyaret ederek, burada sivil toplum örgütleri temsilcileri ile bir araya geldi. Ardından ikindi namazını İmaret Camii’nde kıldıktan sonra cami bahçesinde İsmail Gümüşkanat isimli vatandaşın cenaze törenine katıldı. Bakan Eroğlu, daha sonra temaslarına esnaf ziyareti ile devam etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<