banner359

Spastik Çocuklar Ve Aileleri Piknikte Moral Depoladı

Türkiye’nin tek spastik engelli çocuk hastanesi olan Bursa Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören çocuklar ve anneleri piknikte moral depoladı.Botanik Park’taki pikniğe yaklaşık 100 çocuk ve...

25 Ağustos 2015 Salı 11:16
Spastik Çocuklar Ve Aileleri Piknikte Moral Depoladı
Türkiye’nin tek spastik engelli çocuk hastanesi olan Bursa Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören çocuklar ve anneleri piknikte moral depoladı.
Botanik Park’taki pikniğe yaklaşık 100 çocuk ve ailesi katıldı. Hasta çocuklar ve anneleri doyasıya eğlenirken, yaklaşık 3 saat süren pikniğe hastane personeli enstrümanlarıyla eşlik etti. Mikrofon başına geçen minik Nazlı bir yandan duygulandırırken, diğer yandan “Ankara’nın Bağları” şarkısıyla arkadaşlarını coşturdu.
Tedavi için Ankara’dan gelen spastik engelli Berke Abidin’in annesi Adalet Kahraman, pikniğin çocuklar ve anneleri için moral kaynağı olduğunu söyledi. Kahraman, "Hastane personeli bize her türlü imkânı sağlamaya çalışıyor. Hastane idaresi ve bütün çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" diyerek memnuniyetini ifade etti.
İstanbul’dan gelen Simge Kartal, 3 aylık tedavisinde hastanedeki arkadaşlarıyla çok iyi anlaştığını ve piknikten çok mutlu olduğunu söyledi.
Çocuklarla sohbet edip, onlara yemek ikram eden hastane yöneticisi Uzm. Dr. Çetin Bakır, uzun müddet yatarak tedavi gören çocuklara farklı bir gün yaşatmak istediklerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<