banner359

Alex’ten ’Arda’ yorumu

Fenerbahçe’nin eski yıldızı Alex de Souza, milli yıldız Arda Turan’ın Barcelona’ya transfer olmasını yorumladı. Sosyal medya hesabından Arda Turan ile aynı karede yer aldıkları bir fotoğrafı paylaşan Alex, "Arda’nın gelişiminden...

07 Temmuz 2015 Salı 09:21
Alex’ten ’Arda’ yorumu
Fenerbahçe’nin eski yıldızı Alex de Souza, milli yıldız Arda Turan’ın Barcelona’ya transfer olmasını yorumladı.
Sosyal medya hesabından Arda Turan ile aynı karede yer aldıkları bir fotoğrafı paylaşan Alex, "Arda’nın gelişiminden dolayı çok mutluyum. Galatasaray’da başlangıcına, Manisa’ya gidişine, Galatasaray’a dönüşü ve başarısına ve İspanya’ya gidişine şahit oldum. Her zaman hayranı ve destekçisi oldum. Türk futbolu, oyuncularının yurt dışında büyük takımlarda oynamasını hak ediyor. Arda Atletico Madrid’de olduğu gibi Türkiye’nin adını yukarılara taşımaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<