Ali Ay: "Tek yürek tek bilek giderek güzel sonuçla döneriz"

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Beşiktaş deplasmanı öncesi bazı taraftar grupları ile yaşanan sıkıntılara ilişkin yaptığı açıklamada, "Bazen aynı şeyi düşünüyor olabilirsiniz ama ifade farklılığı nedeniyle sanki ayrı niyetler varmış...

07 Aralık 2016 Çarşamba 16:15
Ali Ay: "Tek yürek tek bilek giderek güzel sonuçla döneriz"
Bursaspor Başkanı Ali Ay, Beşiktaş deplasmanı öncesi bazı taraftar grupları ile yaşanan sıkıntılara ilişkin yaptığı açıklamada, "Bazen aynı şeyi düşünüyor olabilirsiniz ama ifade farklılığı nedeniyle sanki ayrı niyetler varmış gibi anlaşılabilir. Bu yüzden hiç kimse merak etmesin. Bursaspor büyük bir camiadır ve biz bunları aşarız, biz anlaşırız. Bu maça tek yürek tek bilek gider, takımımızla birlikte, taraftarımızla birlikte Allah’ın izniyle güzel bir mücadele ve sonuçla Bursa’ya döneriz" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor’da, Başkan Ali Ay, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla açıklamalarda bulundu. ’Camiamız için, taraftarımız için, bizim için, takımımız için son derece önemli bir karşılaşmanın arifesindeyiz’ diyen Ay, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Biz yönetim olarak geçmişte yaşanan büyük haksızlıklar nedeniyle büyük acılar yaşamış, yargılanmış, hatta hapis yatmış kardeşlerimizi bu maça davet edelim, misafirimiz olsunlar, onlara acılarını bir nebze olsun unutturalım diye hesap yaparken, bir üslup farklılığı, bir yanlış anlama nedeniyle, sanki taraftarlarımızla ayrı şeyler düşünüyormuşuz gibi bir algı ortaya çıkması son derece üzücüdür. Bazen aynı şeyi düşünüyor olabilirsiniz ama ifade farklılığı nedeniyle sanki ayrı niyetler varmış gibi anlaşılabilir. Bu yüzden hiç kimse merak etmesin. Bursaspor büyük bir camiadır ve biz bunları aşarız, biz anlaşırız. Bu maça tek yürek tek bilek gider, takımımızla birlikte, taraftarımızla birlikte Allah’ın izniyle güzel bir mücadele ve sonuçla Bursa’ya döneriz."

’Teksas’ İstanbul’a gitmeyeceklerini açıklamıştı
Bursaspor’un etkili taraftar grupları tarafından yapılan açıklamada, yaşanabilecek kargaşa ortamına sebebiyet vermeme adına Beşiktaş deplasmanına gidilmeyeceği açıklanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<