banner359

Badmintoncuların Hedefi Milli Takım

Osmangazi Belediyespor 15 Yaş Altı Badminton Takımı sporcuları, 15 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası finalleri için Karaman’a gitti. Badminton Takımı ve milli takım hocası Çağatay Taşdemir, çok ciddi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini,...

27 Kasım 2015 Cuma 16:40
Badmintoncuların Hedefi Milli Takım
Osmangazi Belediyespor 15 Yaş Altı Badminton Takımı sporcuları, 15 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası finalleri için Karaman’a gitti. Badminton Takımı ve milli takım hocası Çağatay Taşdemir, çok ciddi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, sporcularının milli takıma seçileceğine inandığını söyledi.
Ankara’da yaşanan terör saldırısı sebebiyle yarım kalan ve 28 Kasım tarihine ertelenen, 15 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası finalleri için Kaman’a giden Osmangazi Belediyesi 15 Yaş Altı Badminton Takımı sporcularında hedef milli takım. Turnuvaya, haftada 6 gün antrenman yaparak hazırlandıklarını söyleyen takım hocaları Çağatay Taşdemir ve Nursel Çakır, “Osmangazi Belediyesi Badminton takımı olarak, daha önceki turnuvalarda birçok başarılı sonuç elde ettik. Badminton Milli Takımının iskeletini Osmangazili sporcular teşkil ediyor. Karaman’daki müsabakalarda finallere kalarak, Avrupa ve Balkan Şampiyonasına katılacak milli takımlarda yer almak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.
Karaman’daki final müsabakalarına 1’i kız 6 sporcuyla katılacaklarını söyleyen Nursel Çakır, “Sporcularımızdan 2’si, daha önce yapılan müsabakalarda elde ettikleri sonuç sebebiyle milli takımı garantiledi. İnşallah diğer 4 sporcumuz da, Karaman’daki müsabakalarda yarı finalleri geçip finale kalarak, Balkan ve Avrupa Şampiyonalarına katılacak milli takımlardaki yerlerini alacaklar” diye konuştu.
Final müsabakaları için çok ciddi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen badminton takımı hocaları Çağatay Taşdemir ve Nursel Çakır, kendilerine verdikleri destek için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<