banner359

Bakambu’dan Ayrılık Sinyalleri

Bursaspor’un yetenekli forveti Cedric Bakambu, Bursaspor’dan ayrılacağı sinyallerini verdi.Bursaspor’un başarılı golcü oyuncusu Cedric Bakambu, yaptığı açıklama ile kafaları karıştırdı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan "Bursaspor...

31 Temmuz 2015 Cuma 12:33
Bakambu’dan Ayrılık Sinyalleri
Bursaspor’un yetenekli forveti Cedric Bakambu, Bursaspor’dan ayrılacağı sinyallerini verdi.
Bursaspor’un başarılı golcü oyuncusu Cedric Bakambu, yaptığı açıklama ile kafaları karıştırdı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan "Bursaspor geldiğim günden beri bana aile gibi oldu. Ama hayallerimde ve gönlümde İspanya’nda oynamak var" ifadelerini kullandı.
La Liga ekiplerinden Valencia’nın resmi teklifte bulunduğu Bakambu’nun Twitter’dan yaptığı bu açıklama ayrılık sinyalleri olarak yorumlanırken, yeşil-beyazlıların Almanya kampında yaptığı son çalışmada Ertuğrul Sağlam’ın izniyle katılmadığı bildirildi.
Bursaspor yönetimi ise Bakambu’yla ilgili şu an için bir gelişmenin olmadığını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<