banner359

Beşiktaş’tan ’Mavuba’ açıklaması

Beşiktaş, Fransız ekiplerinden Lille forması giyen Rio Mavuba ile ilgili transfer iddialarını yalanladı. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Basın-yayın organlarında Lille takımı futbolcusu Rio Mavuba ile ilgili...

21 Nisan 2015 Salı 13:53
Beşiktaş’tan ’Mavuba’ açıklaması
Beşiktaş, Fransız ekiplerinden Lille forması giyen Rio Mavuba ile ilgili transfer iddialarını yalanladı.
Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Basın-yayın organlarında Lille takımı futbolcusu Rio Mavuba ile ilgili çıkan transfer iddiaları asılsızdır. Rio Mavuba ile herhangi bir temasta bulunulmadığını belirtir, çeşitli kaynaklardan kasıtlı olarak ortaya atılan ve basında sıklıkla yer alan transfer iddialarına taraftarlarımızın itibar etmemesini rica ederiz. Kulübümüzün en önemli hedefi sezonu şampiyon tamamlamaktır ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<