banner359

Emenike cevap verdi

Fenerbahçe’nin Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike, “Son günlerde ağabeyim Ebuka basında benimle ilgili yer alan açıklamalarını benim bilgim ve onayım dışında yapmıştır” dedi. Fenerbahçe’nin başarılı golcüsü Emmanuel Emenike,...

03 Mart 2015 Salı 16:33
Emenike cevap verdi
Fenerbahçe’nin Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike, “Son günlerde ağabeyim Ebuka basında benimle ilgili yer alan açıklamalarını benim bilgim ve onayım dışında yapmıştır” dedi.
Fenerbahçe’nin başarılı golcüsü Emmanuel Emenike, Fenerbahçe’nin internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Son günlerde ağabeyim Ebuka’nın basında benimle ilgili yer alan açıklamalarını benim bilgim ve onayım dışında yapmıştır. Hakkımda yapılan açıklamaların hiçbiri düşüncelerimi yansıtmadığı gibi, bu ifadelerin tamamı benim isteğim ve yönlendirmem dışında ortaya çıkmıştır. Benim tek düşüncem Fenerbahçe formasıyla goller atmak, başarılı olmak ve takımın mücadele ettiği her platformda şampiyon olması için elimden gelen katkıyı sonuna kadar vermektir. Basında yer alan, benim bilgim dışındaki bu tür açıklamalara kamuoyunun itibar etmemesini rica ediyorum” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<