banner359

Fenerbahçeli yıldızlardan anlamlı ziyaret

Fenerbahçeli yıldızlardan Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Bekir İrtegün ve Mehmet Topal, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü’nde tedavi gören kanser hastası çocuklara moral ziyaretinde bulundu. İstanbul Üniversitesi...

21 Nisan 2015 Salı 17:17
Fenerbahçeli yıldızlardan anlamlı ziyaret
Fenerbahçeli yıldızlardan Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Bekir İrtegün ve Mehmet Topal, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü’nde tedavi gören kanser hastası çocuklara moral ziyaretinde bulundu.
İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü’nde tedavi gören çocukları sarı-lacivertli futbolcular yalnız bırakmadı. Ziyaret esnasında minik taraftarlarla fotoğraf çektiren başarılı oyuncular, onlara çeşitli hediyeler verirken, sağlık durumları hakkında da doktorlar ve velilerinden bilgi aldılar.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<