banner359

Galatasaray kupayı İstanbul’da mı kaldıracak ?

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Galatasaray’la oynanacak sezonun son maçının İstanbul’da oynanması konusunun bugün netlik kazanacağını söyledi. 20. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, son hafta oynayacağı Çaykur...

26 Mayıs 2015 Salı 16:38
Galatasaray kupayı İstanbul’da mı kaldıracak ?
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Galatasaray’la oynanacak sezonun son maçının İstanbul’da oynanması konusunun bugün netlik kazanacağını söyledi.
20. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, son hafta oynayacağı Çaykur Rizespor karşılaşmasını İstanbul’da oynamak istiyor. İhlas Haber Ajansı’na açıklamada bulunan Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, sarı-kırmızılı kulübün kendileri ile oynayacağı sezonun son karşılaşmasını İstanbul’da oynamak için talepte bulunduğunu doğruladı. Ferah, iki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiğini belirterek, bu talebe olumsuz bakmadıklarını dile getirdi. Aykut Ferah, görüşmelerin bugün bir netlik kazanacağını da sözlerine ekledi.
Sarı-kırmızılılar, son maçlarını İstanbul’da oynayarak kupayı taraftarı önünde kaldırmak ve şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla yaşamak istiyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<