banner359

Hamzaoğlu Taraftarlarla Gerginlik Yaşadı

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray maçının ardından yeşil-beyazlı taraftarlarla gerginlik yaşadı.Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı....

29 Nisan 2016 Cuma 22:44
Hamzaoğlu Taraftarlarla Gerginlik Yaşadı
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray maçının ardından yeşil-beyazlı taraftarlarla gerginlik yaşadı.
Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından tek tek bütün futbolcuları tebrik eden Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, bazı yeşil-beyazlı taraftarlarla da gerginlik yaşadı. Bir taraftarın, ‘Gençleri oynat hocam’ sözlerine yanıt veren deneyimli teknik adam, “Emrin olur, baş üstüne” dedi. Daha sonra soyunma odasına giderken duvarlara vuran Hamzaoğlu’nun sinirli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<