Kocaman’dan Maç Değerlendirmesi

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe, evinde ağırladığı Gaziantepspor’u kaptan Emre Belözoğlu’nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında oynanan maçta alınan 3 puandan çok yaşanan olaylar maça...

22 Eylül 2014 Pazartesi 13:50
Kocaman’dan Maç Değerlendirmesi
Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe, evinde ağırladığı Gaziantepspor’u kaptan Emre Belözoğlu’nun attığı golle 1-0 mağlup etti.
Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında oynanan maçta alınan 3 puandan çok yaşanan olaylar maça damga vurdu. Maçın ikinci yarısının başlarında bir pozisyonda Emenike, topuk pası vermeye çalıştı fakat topu kaybedince kaptan Emre Belözoğlu tepkisine maruz kaldı. Tecrübeli golcü ile Belözoğlu’nun arasındaki tartışma tribünlere de sıçrayınca olayın tansiyonu bir anda yükseldi. Emenike’nin ayağına her top gelişinde tribünler tarafından ıslıklanınca İsmail Kartal tarafından oyundan alınan yıldız golcü soyunma odasının yolunu tuttu. Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Aykut Kocaman da konuya ilişkin bir değerlendirme yaptı.

“ANTRENÖRLER AÇISINDAN DA KOLAY BİR DURUM DEĞİL”
Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Aykut Kocaman yaşanan olaylarla ilgili Hürriyet gazetesindeki köşe yazısında, anlık kararlar verilmemesi gerektiğini vurgulayarak, "Oyuncular bir eşyanın parçaları değil. Birini çıkarıp birini sahaya sürmek zor karar. Böyle durumlarda teknik direktör açısından karar vermek de bir hayli sıkıntılı. O anı düşünmek kadar sonrasını da düşünmek gerekiyor. Dünkü maçta Emenike’nin taraftarla yaşadığı sıkıntı, fazlaca ön plana çıktı. Antrenörler açısından da yönetmesi kolay bir durum değil. Benim çalıştığım dönemde her seferinde maç sonu konuşmalarımda söylediğim bir şey vardı. Oyuncular bir eşyanın parçaları değil. Onu çıkar, onu sok kararları o kadar kolay verilmiyor. Böyle durumlarda antrenör açısından karar vermek kolay değil. O anı düşünmek kadar sonrasını da düşünmek gerekiyor. İsmail Kartal’ın bu pozisyondaki hamlesi doğru olarak görülse bile bu kararın ileriki zamanda nasıl sonuç vereceğini gözlemlemek gerekiyor" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<