banner359

Madalyaya ’’engel’’ Yok

Bedensel Engelliler Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda Türk sporcular 3 madalya kazandı. İngiltere’de devam eden olan IPS Bedensel Engelliler Avrupa Atletizm Şampiyonas’nda milli sporculardan 100 metrede Öznur Yılmazer altın, Barış Telli gümüş,...

20 Ağustos 2014 Çarşamba 22:42
Madalyaya ’’engel’’ Yok
Bedensel Engelliler Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda Türk sporcular 3 madalya kazandı.
İngiltere’de devam eden olan IPS Bedensel Engelliler Avrupa Atletizm Şampiyonas’nda milli sporculardan 100 metrede Öznur Yılmazer altın, Barış Telli gümüş, Zübeyde Süpürgeci ise bronz madalya kazandı.
Şampiyonada görme engelli milli sporcu Öznur Yılmazer T1 100 metrede Avrupa şampiyonluğunu elde etti. Bedensel engelli milli sporcu Barış Telli T2 yüksek atlama dalında 1.62’lik derecesi ile Avrupa ikincisi olurken, T54 klas tekerlekli sandalye koşuda ise Zübeyde Süpürgeci 3. olarak, bronz madalya kazandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<