banner359

Milli Judoculardan Başkan Dündar’a Ziyaret

Türk Milli Takımında Yer Alan Osmangazi Belediyesporlu Sporcular Melisa Çakmakli, Rabia Şenyayla, Damla Çalişkan Ve Şehnaz Güz, Antrenörleri Muammer Çalişkan İle Birlikte Başkan Mustafa Dündar’ı Ziyaret Etti

12 Ekim 2015 Pazartesi 16:18
Milli Judoculardan Başkan Dündar’a Ziyaret
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Abu Dabi’de yapılacak olan Dünya Gençler Judo Şampiyonası’nda milli takım forması altında ülkeyi temsil edecek Osmangazi Belediyesporlu judocuları kabul ederek kendilerine başarılar diledi.
Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi kentinde 22-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Gençler Judo Şampiyonası’nda mücadele edecek Türk Milli Takımında yer alan Osmangazi Belediyesporlu sporcular Melisa Çakmaklı, Rabia Şenyayla, Damla Çalışkan ve Şehnaz Güz, antrenörleri Muammer Çalışkan ile birlikte Başkan Dündar’ı ziyaret etti. Milli takım kampı öncesinde kendisini ziyaret eden sporcularla bir araya gelen Başkan Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi, hem tesis hem de sporcu olarak hayatiyetini etkin bir şekilde sürdürüyor. Özellikle judo branşında gençlerimiz katıldıkları uluslararası müsabakalarda çok başarılı sonuçlar elde ediyor. Geçtiğimiz ay Avusturya’da yapılan Avrupa Gençler Judo Şampiyonası’nda mücadele eden sporcularımız oldukça başarılı sonuçlar elde edip, ülkemize madalya ile dönmüştü. Şimdi de, Abu Dabi’de yapılacak Dünya Gençler Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler” dedi.
Abu Dabi’de yapılacak olan Dünya Gençler Judo Şampiyonası’na katılacak Türk Milli takımının 6 bayan sporcusundan 4’ünün, Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcusu olduğunu ifade eden Dündar, “Ben, böyle bir gurur yaşattığı için her bir sporcumuzu ayrı ayrı kutluyorum. İnanın çok büyük bir mutluluk. Bunu duyunca bile insan heyecanlanıyor. Tabi ki bu çocuklarımız, şimdi milli takım adına mücadele edecekler. Türk bayrağını göndere çektirmek için yarışacaklar. Ben, her birinin madalya ile döneceğine inanıyorum” diye konuştu.
Dünya şampiyonasında mücadele edecek milli takım kadrosunda yer alan judocular Melisa Çakmaklı, Rabia Şenyayla, Damla Çalışkan ve Şehnaz Güz de şampiyonada başarılı olacakları konusunda iddialı konuştu. Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu judocu Melisa Çakmaklı, “Avrupa Şampiyonası’nda finalde talihsiz bir şekilde kaybettim ve gümüş madalya aldım. Abu Dabi’de yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanmak istiyorum. Kendimi iyi hissediyorum ve altın madalyayı kazanacağıma inanıyorum. Bizlere her türlü desteği veren başkanımız Mustafa Dündar ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah şampiyon olarak ülkeme dönmek istiyorum” diye konuştu.
Rabia Şenyayla, Damla Çalışkan ve Şehnaz Güz’de, Abu Dabi’den madalya ile döneceklerini söyleyerek, Başkan Mustafa Dündar’a destekleri için teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<