banner359

Milli Kartingciden Anlamlı Proje

Milli kartingci Berkay Besler, koruma ve bakım altıdaki çocuklar için anlamlı bir projeye imza attı.Karting sporunda önemli dereceler ve birincilikler elde eden Orta ve Doğu Avrupa şampiyonu olan Milli Kartingci Berkay Besler, önemli bir sosyal...

19 Kasım 2015 Perşembe 10:26
Milli Kartingciden Anlamlı Proje
Milli kartingci Berkay Besler, koruma ve bakım altıdaki çocuklar için anlamlı bir projeye imza attı.
Karting sporunda önemli dereceler ve birincilikler elde eden Orta ve Doğu Avrupa şampiyonu olan Milli Kartingci Berkay Besler, önemli bir sosyal sorumluluk projesine ima attı. Başarılı kartingci koruma ve bakım altındaki çocuklarla, daha sağlıklı ve daha iyi bir geleceğe sahip olabilmeleri adına ’Spor Benim Hayalim’ projesiyle çocuklarla bir araya geldi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile birlikte gerçekleştirilen projede rol model olan Berkay Besler, yeni arkadaşlarıyla karting yaptı ve onlara sporun önemini, başarılı bir sporcu olmak için neler yapılması gerektiğini anlattı.
Proje kapsamında Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Zeki Müren salonunda fotoğraf sergisi düzenlendi. Sergiyi Bursa Vali Yardımcısı Ergün Güngör açtı. Burada fotoğraflardan elde edilecek gelir, koruma ve bakım altındaki çocuklara aktarılarak, lisanslı birer sporcu olabilmeleri için harcanacak. Proje içinde yer aldığı için mutlu olduğunu belirten Berkay Besler, "Bu projede yer aldığım için gerçekten çok mutluyum. Koruma ve bakım altındaki arkadaşlarımın lisanslı birer sporcu olmaları için bu projeyi gerçekleştirdik. Onlarında karting sporuna ilgi duyacağını düşünüyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<