banner359

Necid’den 4’te 4

Bursaspor’un Çek forveti Tomas Necid, oynadığı 4 maçta 6 gol atarak, takımının topladığı 9 puana direkt katkı sağladı.Sezon başında Bursaspor’a transfer olan Çek golcü, şansız bir sakatlık yaşamıştı. Sakatlığını atlattıktan...

04 Ekim 2015 Pazar 18:07
Necid’den 4’te 4
Bursaspor’un Çek forveti Tomas Necid, oynadığı 4 maçta 6 gol atarak, takımının topladığı 9 puana direkt katkı sağladı.
Sezon başında Bursaspor’a transfer olan Çek golcü, şansız bir sakatlık yaşamıştı. Sakatlığını atlattıktan sonra ilk olarak Gençlerbirliği maçında sonradan oyuna giren Necid, 1 gol atarak takımının 3 puana uzanmasına katkı sağladı. Ardından Çek golcü, Fenerbahçe maçında 1 gol atmasına rağmen takımının mağlup olmasını engelleyemedi. Geçtiğimiz hafta Bursaspor’un Eskişehirspor ile oynadığı maçta yeşil-beyazlı ekip, gol bulamayınca taraftarlar 75. dakikadan itibaren protestolara başladı. Bu müsabakada 85. dakikada sahneye çıkan yıldız golcü, takımının 3 puana uzanmasında önemli rol oynadı.
RİZE MAÇINDA COŞTU
Bursaspor’un bugün ligin tek namağlup takımı Çaykur Rizespor’a karşı deplasmanda oynadığı mücadelede tam bir Necid şov yaşandı. Zorlu müsabakada 3 gol atan ve Rize’nin namağlup unvanına son veren yetenekli golcü, taraftarlarının gönlünde taht kurdu.
GOL KRALLIĞINDA ZİRVEYE ÇIKTI
Öte yandan Çaykur Rizespor maçında hat-trick yapan Necid, maç sonu itibariyle gol krallığında zirveyi Rizesporlu Leonard Kweuke ile paylaştı. Ayrıca Çek golcü, Bursaspor formasıyla çıktığı 4. maçında ilk hat-trick’ini yapmış oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<