banner359

Ralli Şampiyonasında Pilotlar Zor Anlar Yaşadı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde düzenlenen 2015 TOSFED Rallikros Kupası’nın 3. ve 4 ayağında, sürücüler zorlu çamurlu parkurda zor anlar yaşadı.2015 TOSFED Rallikros Kupası Orhangazi’de yer alan Göl Kenarı Spor Tesisleri Rallikros Parkuru’nda...

29 Kasım 2015 Pazar 14:31
Ralli Şampiyonasında Pilotlar Zor Anlar Yaşadı
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde düzenlenen 2015 TOSFED Rallikros Kupası’nın 3. ve 4 ayağında, sürücüler zorlu çamurlu parkurda zor anlar yaşadı.
2015 TOSFED Rallikros Kupası Orhangazi’de yer alan Göl Kenarı Spor Tesisleri Rallikros Parkuru’nda gerçekleştirildi. 3 kategoride sezon birincilerini belirleyen Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) ve Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) ortak organizasyonu, ulusal ve mahalli olarak iki ayrı klasmanda düzenlendi. Orhangazi Belediyesi’nin de katkı koyduğu organizasyon kapsamında, İznik Gölü kenarında yer alan bin 100 metre uzunluğundaki toprak zeminli otokros pistinde koşulan yarışlar dün saat 09.30’da başladı.
Orhangazi Belediyesi’ne ait İznik Gölü Orhangazi Sahilinde yapılan yarışlar yağışlı hava nedeniyle ağırlaşan pistte yapıldı. Çok sayıda yarış severin de takip ettiği yarışlarda kıyasıya yarışlar yaşandı. 3 ve 4. ayak yarışlarının yapıldığı yarışlarda pilotlar çamurlu pistte zaman zaman zor anlar yaşadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<