banner359

Tolunay Kafkas: "Oyunun Kaderini Duran Toplar Belirledi"

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, üstün olan tarafın kendilerini olduğunu ve oyunun kaderini duran topların belirlediğini söyledi.Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 2-1’lik Bursaspor galibiyetini değerlendirdi. Karşılaşmayı...

27 Kasım 2015 Cuma 21:24
Tolunay Kafkas: "Oyunun Kaderini Duran Toplar Belirledi"
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, üstün olan tarafın kendilerini olduğunu ve oyunun kaderini duran topların belirlediğini söyledi.
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 2-1’lik Bursaspor galibiyetini değerlendirdi. Karşılaşmayı yorumlayan Kafkas, “Oyunun kaderini duran toplar belirledi. Üstün olan taraf bizdik. Genç bir takımız. Aldığımız puanların 4’te 3’ünü deplasmanda aldık. İçeride kaybettiklerimiz puanları, dışarıda kazanıyoruz. Oyuncularım oynatmak istediğim oyuna adapte olmaya başladı. Son dakikalarda yediğimiz baskı normal. Ama az pozisyon vererek galip gelmeyi bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bursaspor’a bundan sonda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<