banner359

Yıldırımlı Sporculardan 17 Madalya

Yıldırım Belediyesi başarılı sporcuları ödüllendirdi.Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yurt içi ve yurt dışı şampiyonlarda 6 branşta 17 madalya kazanan Yıldırım Belediye Spor Kulübü sporcularını meclis olağan toplantısında...

05 Mayıs 2016 Perşembe 17:39
Yıldırımlı Sporculardan 17 Madalya
Yıldırım Belediyesi başarılı sporcuları ödüllendirdi.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yurt içi ve yurt dışı şampiyonlarda 6 branşta 17 madalya kazanan Yıldırım Belediye Spor Kulübü sporcularını meclis olağan toplantısında ağırladı. Yıldırım’ın adını duyuran sporcuları her ay meclis toplantısında konuk ederek ödüllendirildiklerini söyleyen Edebali, “Şehrimizi kalkındıracak, Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak gençlerimize güvenimiz tam. Katıldıkları yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarda elde ettikleri başarılarla Yıldırım’ı en iyi şekilde temsil ettikleri için sporcularımıza ve antrenörlerine teşekkür ediyorum” dedi.
Uluslararası Karate Şampiyonası’nda şampiyon olan Abdullah Mingsar, Romanya’da düzenlenen Uluslararası Yıldızlar Güreş Turnuvası’nda 3’üncü olan Ali Osman Erbay, Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda 1’inci olan Emre Bekir, aynı turnuvada 2’nci olan Görkem Kahraman ve 3’üncü olan Berk Doğan, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve meclis üyeleri tarafından başarılarına göre tam, yarım, çeyrek ve gram altın ile ödüllendirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<