banner359

WhatsApp'a Snapchat özelliği!

04 Ekim 2016 Salı 16:01 2016-10-04 16:04:24
WhatsApp'a Snapchat özelliği!
Milyarlarca sayıda kullanıcı olan anlık mesajlaşma platformu WhatsApp'a yeni bir özellik daha geliyor. WhatsApp yeni Beta sürümü ile güncellendiği zaman Snapchat'teki gibi fotoğrafların üzerine emoji ve yazı eklenebiliyor.

 Facebook'un bünyesinde olan ve anlık mesajlaşma platformu olarak en çok tercih edilen WhatsApp yenilikler eklemeye devam ediyor. Artık WhatsApp'ta fotoğraf çekerken tıpatıp Snapchat'teki gibi çektiğiniz fotoğrafın üzerine istediğiniz emojiyi koyabilecek hatta bir de yazı da ekleyebileceksiniz. WhatsApp, yeni Beta sürümü ile güncelleme yapıldığında bu yeni Snapchat özelliği ile birlikte gelmiş oluyor. Snapchat'teki ile birebir aynı olmasa da kısmen, çekilen fotoğraf üzerine yazı ve emoji ekleme özelliği gelmiş bulunuyor.
WhatsApp'ta da gönderilen fotoğraf ve videonun üzerinde bir takım değişiklikler yapabileceksiniz. Mesela WhatsApp'tan anlık çektiğiniz bir yağmur fotoğrafının üzerine şaşkın ya da mutsuz emoji gibi dilediğiniz emojiyi ekleyebilirsiniz. İstediğiniz yazı da ekleyebilirsiniz. Üstelik WhatsApp yeni güncelleme ile sadece bu özellikleri değil, daha net bir flaş uygulaması ile selfieler daha net ve daha parlak çıkacak. Gece çekilen selfieler gündüz çekilmiş gibi görünecek. Henüz test aşamasında ve Beta sürümü için gelmiş olan bu yeniliklerin kısa zamanla tüm kullanıcılar için yayınlanması bekleniyor

Son Güncelleme: 04.10.2016 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<