banner359

AK Parti Nilüfer’den Bozkurt’a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Nilüfer Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yasemin Yiğit Bozkurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Teşkilat yöneticileriyle birlikte Nilüfer İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü...

18 Ağustos 2016 Perşembe 12:22
AK Parti Nilüfer’den Bozkurt’a hayırlı olsun ziyareti
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Nilüfer Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yasemin Yiğit Bozkurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Teşkilat yöneticileriyle birlikte Nilüfer İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine tayin olan Yasemin Yiğit Bozkurt’u makamında ziyaret eden Celil Çolak, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Nilüfer’in zirai potansiyelinin iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Celil Çolak, “Sizlerin de destekleriyle Nilüfer’i tarımda daha iyi noktaya getirebileceğimiz inanıyorum. Bu noktada ilçe başkanlığımız bünyesinde kurulan tarım komisyonu, ilçemize yürüteceğiniz faaliyetlerinizde sizlerin önemli bir partneri olabilir. Bu noktada en kısa zamanda bu komisyonumuz sizleri ağırlamak ister” diye konuştu.
İlçe Müdürü Yasemin Yiğit Bozkurt da ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, en kısa zamanda ilçe tarım komisyonu ile bir araya gelmek istediğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<