banner359

AK Parti’den huzurevine ziyaret

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, AK Parti yöneticileri huzurevini ziyaret etti.AK Parti ilçe Başkanı Dr. Murat Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Çağrışan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kalamış Huzurevi’ni ziyaret etti. Partililer, yaşlılarla...

16 Aralık 2016 Cuma 12:13
AK Parti’den huzurevine ziyaret
Bursa’nın Mudanya ilçesinde, AK Parti yöneticileri huzurevini ziyaret etti.
AK Parti ilçe Başkanı Dr. Murat Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Çağrışan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kalamış Huzurevi’ni ziyaret etti. Partililer, yaşlılarla sohbet ederek kendilerine çeşitli hediyeler verdi. İlçe Başkanı Murat Ünal, “Yaşlılarımıza çok iyi bakılması gerektiğine inanıyorum. Gönül istiyor ki bu tip bakım evlerinde ya da sosyal yardım merkezlerinde değil, kendi çocukları ve yakınlarının arasında kalarak, ömürlerinin sonunu sevdikleriyle beraber geçirsinler. Hükümetimiz bakıma muhtaç insanları bakanlara 850 lira civarında yardım vermektedir. Bunların dışında bakıma ihtiyaçları olanlara huzurevleri hizmet vermektedir. Burada 70’e yakın vatandaşımız hizmet alıyor” diye konuştu.
Yaşlılara çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından huzurevine bir sakat arabası hibe edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<