banner359

Başkan Bozbey’den Personele Aşure İkramı

Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Aşure İkramlarini Sürdürüyor.

26 Ekim 2015 Pazartesi 14:04
Başkan Bozbey’den Personele Aşure İkramı
Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü aşure ikramlarını sürdürüyor.
Mahallelerde halka aşure dağıtan Nilüfer Belediyesi, personelini de unutmadı. Nilüfer Belediyesi Halk Evi önünde öğle tatilinde belediye personeli ve çevredeki halka aşure ikramı yapıldı. Aşure ikramına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, başkan yardımcıları, müdürler ve bütün personel katıldı. Aşure standının arkasına eşi Seden Bozbey ile geçen Başkan Bozbey, çalışanlara aşure ikram etti. Aşure dağıtımında isteyenler Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü aracılığıyla bir engelliye alınacak tekerlekli sandalye için de bağışta bulundu.
Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü aşure ikramlarını bu hafta Yüzüncü Yıl, Cumhuriyet, Çamlıca, Karaman, Fethiye, Konak, Kültür, Üçevler, Görükle Mahallelerinde sürdürecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<