banner359

Başkan Kurtulan’a Paşader’den Ziyaret

Mustafakemalpaşalılar Eğitim-kültür Ve Yardımlaşma Derneği, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ı Ziyaret Etti.

17 Haziran 2016 Cuma 14:59
Başkan Kurtulan’a Paşader’den Ziyaret
Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.
Nisan ayında yapılan Genel Kurul’da PAŞADER Başkanlığı’na seçilen Kıvanç Atmaca, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Sadi Kurtulan, PAŞADER’in Bursa’da Mustafakemalpaşa’yı başarıyla temsil ettiğini söyledi.
Mustafakemalpaşa’nın 1992 yılından beri Bursa’daki güçlü sesi olan PAŞADER yönetimini tebrik eden Başkan Kurtulan, "Mustafakemalpaşa, ürettikleriyle, yetiştirdikleriyle, yaptığı hizmetlerle Bursa’ya damga vurmuştur. PAŞADER’in Mustafakemalpaşa için yıllardır Bursa’da ortaya koyduğu duyarlılık, hem bize ışık olmuş hem de hizmetlerimize güç vermiştir. Mustafakemalpaşa’nın kalkınma hedefine yönelik her çalışmada birlikte olmaya devam edeceğiz. Mustafakemalpaşa için bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı PAŞADER’i kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.
PAŞADER Başkanı Kıvanç Atmaca ise Mustafakemalpaşalılar arasında birleştirici rol üstlenmeyi misyon kabul ettiklerini söyledi. Atmaca, "Bizim ortak paydamız Mustafakemalpaşa’dır. Bunun için insanlarımızın refahını sağlayan her projeye bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada destek vermeye hazırız. Belediye Başkanımızdan gelecek dönemde, turizmden, altyapıya, kırsal kalkınmadan kültürel çalışmalara kadar Mustafakemalpaşa için yapmayı planladığı projelere ilişkin bilgiler aldık. Mustafakemalpaşalılar arasında hemşerilik bilincini geliştirerek, eğitime katkıda bulunmaya, birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmeye devam edeceğiz " dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<