banner359

Besaş Çalışanlarına Stres Yönetimi Eğitimi

Besaş Personeline Stres Yönetimi Semineri Verildi.

26 Ekim 2015 Pazartesi 17:31
Besaş Çalışanlarına Stres Yönetimi Eğitimi
BESAŞ personeline stres yönetimi semineri verildi.
Bursa Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi başkanlık salonunda KALDER eğitmenlerinden Uzm. Psk. Dnş. Gönül Hazneci tarafından gerçekleştirilen eğitime BESAŞ personeli büyük ilgi gösterdi. Stres faktörleri, stres ölçümü, stresin doğurduğu sonuçlar ve stresle başa çıkma yöntemlerinin anlatıldığı eğitim hakkında bilgi veren KALDER eğitmenlerinden Uzm. Psk. Dnş. Gönül Hazneci, “Belirli seviyede stres, başarılı bir performans için gereklidir. Ancak stresin dozu kaçtığında sıkıntılar ortaya çıkabiliyor. Oysa stres, kontrol edilip doğru yönetildiğinde krizi fırsata çevirebilir” dedi.
Eğitim hakkında görüşlerini belirten BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, “Biz bütün faaliyetlerimizde insanı en değerli varlık olarak kabul ederiz. Bu anlamda kalite politikamızda da belirttiğimiz üzere eğitimler vererek çalışanlarımızın gelişimini sağlamak ve onlar için güvenlikli ve sağlıklı bir çalışma ortamı sağlamak en önemli amaçlarımızdandır. Stres kaynağı olan olaylara ya da öfkelendiren durumlara farklı açılardan bakmayı geliştirecek olan bu eğitim, sebep sonuç ilişkileri üzerinde düşünmeyi ve insan İlişkilerinde empati kurabilmeyi geliştirecektir” dedi.
BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan ise, “Stres yönetimi eğitiminin bize en büyük kazancı karşımızdakileri anlayabilmek olacaktır. Personelimizle yaptığımız bütün toplantılarda sürekli dile getirdiğimiz en önemli prensibimiz müşterimizin sürekli haklı olduğudur. Bütün çalışma hayatına bunu aktardığınızda çevreye ve doğaya karşı duyarlı vatandaşlar yetiştirmiş oluyorsunuz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<