banner359

Bozbey halk gününde 180 vatandaşı dinledi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, vatandaşları dinledi.Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2016 yılının son halk gününü Nilüfer Barış Meclisi’nde gerçekleştirdi. Kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla görüşen Bozbey, aktarılan...

14 Aralık 2016 Çarşamba 12:36
Bozbey halk gününde 180 vatandaşı dinledi
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, vatandaşları dinledi.
Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2016 yılının son halk gününü Nilüfer Barış Meclisi’nde gerçekleştirdi. Kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla görüşen Bozbey, aktarılan sıkıntıların çözümü için toplantıya katılan müdürlere talimat verdi. Gün boyunca 180 vatandaşla görüşen Mustafa Bozbey, Dernekler Yerleşkesi’nin bir yılda toplam 130 bin kişinin ziyaret ettiğini, Karaman Mahallesi’nde yapılan ikinci Dernekler Yerleşkesi’nin açılışı için gün saydıklarını söyledi.
Başkan Mustafa Bozbey, “Karaman Mahallesi’nde toplam 3 bin 700 metrekare alan üzerine inşa edilen Dernekler Yerleşkesi yakında hizmete girecek. Karaman Dernekler Yerleşkesi’nden yaklaşık 450 dernek, 48 dernek ofisi ve 12 salondan yararlanacak. Bu alanda yine Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nde olduğu gibi posta kutularımız olacak ve Bursa’nın büyük bir ihtiyacını karşılamış olacağız” dedi.
Vatandaşlardan gelen iş talebine de cevap veren Bozbey, “İş meselesi bizim en çok zorlandığımız konulardan biri. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğumuz İş Ofisi’ne başvuruda bulunanları farklı kurumlara yönlendiriyoruz. Bugüne kadar yönlendirdiğimiz 2 bin kişiden 350 kişi istihdam edilmiş durumda” diye kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<