banner359

Bozbey: “İhsaniye’de kentsel yenileme yapılacak“

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İhsaniye’de kentsel yenileme yapılacağını bildirdi.Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Burada’ karavanıyla makamını Nilüfer’in mahallelerine taşımaya devam ediyor. Başkan Mustafa Bozbey’in...

12 Ağustos 2016 Cuma 18:27
Bozbey: “İhsaniye’de kentsel yenileme yapılacak“
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İhsaniye’de kentsel yenileme yapılacağını bildirdi.
Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Burada’ karavanıyla makamını Nilüfer’in mahallelerine taşımaya devam ediyor. Başkan Mustafa Bozbey’in bu haftaki durağı, nüfusu 29 bini aşan İhsaniye Mahallesi oldu. İhsaniye Mahalle Muhtarlığı yanındaki vatandaşlarla görüşen Mustafa Bozbey, İhsaniye sakinlerinden kentsel yenileme talepleri geldiğini belirterek, “Kentsel yenileme için çalışma yapılacak. Zaman içinde bu yenilemeler gerçekleşecek. İhsaniye, ticari açıdan da öne çıkmaya başlayan bölge haline geldi. Mahallemizin batısında bulunan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı (FSM) ile İhsaniye merkezinin arasında kalan bölgede büyük bir ticari hareketlilik var. Maksadımız çevre, yol ve otopark düzenlemeleriyle birlikte bölgenin merkezi bir iş alanı haline gelmesi” şeklinde konuştu.
İhsaniye’de halkın her türlü ihtiyacını karşılayabileceği mekanların bulunması gerektiğine dikkat çeken Mustafa Bozbey, “Bunun için önemli projeler yürütüyoruz. FSM Bulvarı’nda yapılan yapıların alt katları ticari alan oldu ve bulvar bu sayede hareketlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi de daha önce sunduğumuz proje konusunda duyarlı davranıyor. Sunduğumuz proje orada gerçekleşirse hem Bursa hem de Nilüfer, çok önemli iki bulvarı kazanmış olacak. FSM Bulvarı, yeni yüzüyle daha da öne çıkacak. Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı da Özlüce bölgesinde çok önemli bir bulvar. Kentsel yenilemede hem vatandaşın, hem kamunun, hem de müteahhidin kazanacağı bir sistem kurulması lazım. Kentsel yenileme ancak bu şekilde mümkün olur” dedi.
İhsaniye Spor Kulübü’nün genç sporcuları ile de bir araya gelen Bozbey, gün boyu mahallede çalıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<