banner359

Bursa’da Kalite Buluşması

Büyükşehir Belediyesi, İyi Uygulama Örneklerinin Paylaşılması Ve Yaygınlaştırılması Politikası Doğrultusunda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kalite Yönetim Ve Arge Şube Müdürlüğü’nü Misafir Etti.

20 Ekim 2015 Salı 18:29
Bursa’da Kalite Buluşması
Bursa Büyükşehir Belediyesi, iyi uygulama örneklerinin paylaşılması ve yaygınlaştırılması politikası doğrultusunda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kalite Yönetim ve Arge Şube Müdürlüğü’nü misafir etti.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kalite Yönetim ve Arge Şube Müdürü Kamile Akın başkanlığındaki inceleme heyetinde, Bilgi İşlem Dairesi’nden Zafer Uğur, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi’nden Yelda Çetin, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’nden İbrahim İlksöz ve Sündüz Naza, Kalite Yönetim ve Arge Şube Müdürlüğü’nden Fatma Cabbaroğlu yer aldı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar tarafından kabul edilen ziyaretçilerle, Arge Şube Müdürlüğü’nün proje geliştirme, proje yönetimi, iş ve verimlilik analizleri, inceleme ve raporlama yöntemleri ile öne çıkan başarılı projeleri paylaşıldı. İki gün süren Bursa ziyaretinde, konuk heyete mevcut belediye hizmetlerinin geliştirilmesi ve farklılaştırılması, yeni hizmetlerin oluşturulması, kurumsal kapasitenin geliştirilmesi ve verimliliğinin artırılmasına yönelik arge proje havuzu yaklaşımı, uygulamada karşılaşılan problemler ve çözüm yöntemleri aktarıldı. Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü’nce de 2003 yılında Büyükşehir belediyeleri içinde bir ilke imza atarak almaya hak kazanılan ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi uygulamaları hakkında bilgi verildi. Kalite yönetim sistemi iyileştirme çalışmaları ile her yıl periyodik hale getirilen ve 17 merkez ilçenin tüm mahallelerinde saha analizleri yapılmak suretiyle gerçekleştirilen ‘Vatandaş Beklenti ve Memnuniyet Araştırmaları’, araştırmaların mekansallaştırılması ve belediyenin faaliyetlerini geliştirme yönündeki katkıları da Denizli heyetiyle paylaşıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<