banner359

BUSKİ’nin şampiyon güreşçisinden büyük başarı

BUSKİ Güvenlik Birimi çalışanı Yunus Kılıç, Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı adına çıktığı yağlı güreş müsabakalarında başarıdan başarıya koşuyor.Mustafakemalpaşa Yalıntaş Yağlı Pehlivan...

14 Ekim 2016 Cuma 10:28
BUSKİ’nin şampiyon güreşçisinden büyük başarı
BUSKİ Güvenlik Birimi çalışanı Yunus Kılıç, Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı adına çıktığı yağlı güreş müsabakalarında başarıdan başarıya koşuyor.
Mustafakemalpaşa Yalıntaş Yağlı Pehlivan Güreşleri ile Kütahya Tavşanlı Yağlı Güreşleri’nde final oynayan, Ovaakça İncir Festivali Yağlı Güreşleri Turnuvası’nda ise kategorisinde birinci olan Kılıç, BUSKİ’nin gururu oldu. Güreş müsabakalarında BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı’nın şahsında BUSKİ’yi temsil etmenin onurunu yaşadığını belirten Kılıç, sağlanan imkanlar sebebiyle BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı’ya teşekkür etti.
Başarıya giden yolun çok çalışmak ve disiplinli bir hayat sürmekten geçtiğine işaret eden Kılıç, başarılarının sürekliliği noktasında çok çalıştığını da sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<