banner359

Büyükşehir’den Karacabeyli çiftçilere kantar

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karacabey’de sebze üretiminin yoğun olarak yapıldığı Ovahamidiye Mahallesi’ne kurulan kantar hizmete girdi.Bütünşehir Kanunu’nun devreye girmesinin ardından kırsal kalkınmaya yönelik yatırımlarına...

26 Ocak 2017 Perşembe 12:33
Büyükşehir’den Karacabeyli çiftçilere kantar

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karacabey’de sebze üretiminin yoğun olarak yapıldığı Ovahamidiye Mahallesi’ne kurulan kantar hizmete girdi.

Bütünşehir Kanunu’nun devreye girmesinin ardından kırsal kalkınmaya yönelik yatırımlarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, Karacabeyli çiftçilerin önemli bir ihtiyacını daha giderdi. Türkiye’nin dört bir yanına sebze gönderilen Ovahamidiye Mahallesi’nin en önemli ihtiyaçlarından biri olan taşıt kantarı Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye kazandırıldı. Bu sayede sebze yüklü TIR’ların tartılmak için başka bölgelere gitmesine gerek kalmazken, hem taşıyıcılar hem de üreticiler külfetten kurtulmuş oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçe belediyeleriyle birlikte 17 ilçede 1076 mahallede hemen her konuyla yakından ilgilendiklerini söyledi. recep Altepe, “Yaptığımız yatırımlarla çiftçilerimizin her zaman yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bu alanda her türlü yatırımı yapıyoruz. Yeter ki daha fazla üretelim, ürünlerimizi dünya pazarlarına satalım. Üretimin fazla olduğu bölgelerde kantar talebi var. Karacabey’in Ovahamidiye Mahallesi’ne kazandırdığımız kantarı hizmete açıyoruz. Bunun yanında İnegöl Dipsizgöl ve Kayapınar, İznik Elbeyli, Yenişehir Terziler, Mahmudiye ve Çelebi mahallelerine kantar kazandırdık. Bölge çiftçisine hayırlı olsun” diye konuştu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da, köyken mahalle statüsüne kavuşan bütün bölgelere imkanlar ölçüsünde hizmet vermeye devam ettiklerini belirterek, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini yanlarında görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<