banner359

Büyükşehir’den Yenişehirli muhtarlara teknoloji desteği

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir ilçesinde 61 muhtarlığa bilgisayar ve yazıcı dağıtıldı.Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarlıkların çağın gereklerine uygun hizmet vermeleri için bugüne kadar 900’ü...

05 Eylül 2016 Pazartesi 16:36
Büyükşehir’den Yenişehirli muhtarlara teknoloji desteği
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir ilçesinde 61 muhtarlığa bilgisayar ve yazıcı dağıtıldı.
Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarlıkların çağın gereklerine uygun hizmet vermeleri için bugüne kadar 900’ü aşkın muhtarlığa bilgisayar ve yazıcı dağıtan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesindeki muhtarlara bilgisayarlarını teslim etti. 61 adet bilgisayar ve yazıcı Yenişehir Belediyesi önünde düzenlenen törenle muhtarlara dağıtıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehrin tüm ilçelerinde devam eden yatırım hamlesi ile Yenişehir’deki muhtarların da teknolojiyi verimli şekilde kullanabileceğini belirterek, “Büyükşehir olarak bizler de bu değişime ve gelişime katkı koyuyoruz. Muhtarlarımıza bilgisayar desteği veriyoruz. Göreve geldiğimizden itibaren Büyükşehir Belediyesi’ne başvurarak bilgisayar ve yazıcı talebinde bulunan muhtarlarımızın taleplerini karşıladık, karşılamaya da devam ediyoruz” dedi.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Türkiye’de ve Bursa’da yaşanan değişime işaret ederken, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de, muhtarlara desteklerinden dolayı Recep Altepe’ye teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<