banner359

Çağlayan Vatandaşlarla Buluştu

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe teşkilatı ile birlikte seçim çalışmalarına katılarak vatandaşlarla buluşuyor.AK Parti teşkilat üyeleri ile birlikte tüm seçim çalışmalarında hazır bulunan Çağlayan, ziyaretler...

21 Ekim 2015 Çarşamba 15:34
Çağlayan Vatandaşlarla Buluştu
Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe teşkilatı ile birlikte seçim çalışmalarına katılarak vatandaşlarla buluşuyor.
AK Parti teşkilat üyeleri ile birlikte tüm seçim çalışmalarında hazır bulunan Çağlayan, ziyaretler esnasında vatandaşlara karanfil, çocuklara oyuncak dağıtıyor. Ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını da dinleyen Çağlayan, gelen talepleri de yerine getirme sözü veriyor. Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği Neşet Çağlayan, "Bu ülkenin güvencesi AK Parti’dir. Orhangazi’de AK Parti iktidarı ile birlikte eğitimden sağlığa, ulaşımdan diğer tüm sosyal hizmetler hayata geçirildi" dedi.
Orhangazi’de alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt çalışmalarının da devam ettiğini belirten Çağlaya, "İlçemizde alt yapısı tamamlanan bölgelerin tamamına yakını asfalt ve parke ile döşendi. Şimdi kalan bölgeler ile ilgili çalışmalarımız hızla devam ediyor. Amacımız bir an önce ilçe merkezinde asfalt ve parke çalışmalarını tamamlamak. Alt yapının yanı sıra sosyal anlamda da belediye olarak Büyükşehir Belediyesi ve merkezi idarenin de desteği ile ilçenin tüm eksikliklerini tek tek çözerek yolumuza devam ediyoruz. 1 Kasım erken genel seçimleri bu hizmetlerin aksamadan devam etmesi için büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızın AK Parti’ye 2002 ruhu ile yaklaştığını, partimize büyük bir teveccüh gösterdiğini görüyoruz. Bu da bizlerin doğru yolda olduğunu gösteriyor" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<