banner359

Can dostlara özel fotoğraf sergisi

Bursa Olgunlaşma Enstitüsü, paydaşları arasında Nilüfer Belediyesi’nin de bulunduğu kurumlarla birlikte sokak hayvanları konulu fotoğraf sergisi açtı.4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde Podyum Park’ta özel bir sergi açıldı. Serginin...

04 Nisan 2017 Salı 15:55
Can dostlara özel fotoğraf sergisi

Bursa Olgunlaşma Enstitüsü, paydaşları arasında Nilüfer Belediyesi’nin de bulunduğu kurumlarla birlikte sokak hayvanları konulu fotoğraf sergisi açtı.

4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde Podyum Park’ta özel bir sergi açıldı. Serginin açılışına Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Bursa Olgunlaşma Enstitü Müdürü Nilüfer Karakoç ve ve çok sayıda davetli katıldı. Kayaoğlu, “Aynı gökyüzünü paylaştığımız can dostlarımızın yaşama haklarına saygılı olmalıyız. Olgunlaşma Enstitüsü öğretmen, usta öğretici, öğrenci ve kursiyerleri de işte bu bakış açısıyla sokaklarda yaşayan can dostlarımızın fotoğraflarını objektiflerine yansıttılar. Ülkemizde Hayvanları Koruma Kanunu yürürlüğe girmeden 1 yıl önce, 2003 yılında, biz de Nilüfer Belediyesi olarak can dostlarımızın sorunlarını görüp çözüm aramak adına çalışmalarımızı hızlandırdık. Örnek ve lider kent Nilüfer’de, Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ni ve otelimizi hizmet açtık.. Bu hizmetlerimiz Türkiye çapında örnek gösteriliyor” dedi.

Nilüfer’de 2017 yılı Mayıs ayı içinde önemli bir kongreye de ev sahipliği yapacaklarını da kaydeden Kayaoğlu, “Alanında uzman pek çok kişi, kurum ve akademisyen, sokak hayvanları ve onların tüm sorunlarını ele alacak. Kongre öncesinde, “#çünkü önemsiyoruz” diyerek paylaşacağınız sokak hayvanlarını ve onlara yönelik duygularınızı yansıtan videoları da bekliyoruz. 2. Sokak Hayvanları Refahı Kongresi öncesinde bu videoları “#çünkü önemsiyoruz” hashtagiyle sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmanız bizim için yeterli” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<