banner359

Eğitimde iş birliği protokolü imzalandı

İznik Belediyesi eğitime destek vermeye devam ediyor.Eğitimde ilçenin başarılı okullarından Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi ile belediye arasında sosyal ve bilimsel alanda iş birliği protokolü imzalandı. İmza törenine Belediye Başkanı Osman...

30 Ocak 2017 Pazartesi 14:29
Eğitimde iş birliği protokolü imzalandı

İznik Belediyesi eğitime destek vermeye devam ediyor.

Eğitimde ilçenin başarılı okullarından Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi ile belediye arasında sosyal ve bilimsel alanda iş birliği protokolü imzalandı. İmza törenine Belediye Başkanı Osman Sargın ve Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi Müdürü Nurkan Oral katıldı.

Osman Sargın, "Anadolu Lisesi ile ortaklaşa projeler geliştireceğiz. Yapılacak bütün sosyal faaliyetlerde proje ortağımız olacak. Bu yıl 2 Mart 2017 tarihinde üçüncüsünü düzenleyeceğimiz İznik in fethinin 686. yıl dönümü kutlamaların proje ortağı olarak destek verecek. Bu imzaladığımız iş birliği protokolü hayırlı olsun" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<