banner359

Geleceğin İnsan Kaynakları Uzmanları Sertifikalarını Aldı

Uludağ Üniversitesi (uü) Bünyesinde Faaliyetlerini Sürdüren Kariyer Uygulama Ve Araştırma Merkezi (karmer), Mühendislik Ve İibf Öğrencilerine Yönelik Düzenlediği ‘insan Kaynakları Eğitimi Programı’nı Tamamladı. Program Sonunda 30 Öğrenci Sertifika Almaya Hak Kazandı.

20 Mayıs 2016 Cuma 13:05
Geleceğin İnsan Kaynakları Uzmanları Sertifikalarını Aldı
Uludağ Üniversitesi (UÜ) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER), mühendislik ve İİBF öğrencilerine yönelik düzenlediği ‘İnsan Kaynakları Eğitimi Programı’nı tamamladı. Program sonunda 30 öğrenci sertifika almaya hak kazandı.
PERYÖN Güney Marmara Şubesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen ve tamamı UÜ Mühendislik Fakültesi ile İİBF öğrencilerinden oluşan 30 kişilik grubun sertifikaları töreni Rektörlük B Salonu’nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Törene UÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Yüce, PERYÖN Güney Marmara Şubesi adına Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özçengel, KARMER Müdürü Yrd. Doç. Dr. MemetZencirkıran, akademisyenler, personel ve öğrenciler katıldı.
Sertifika töreninde konuşan Uludağ Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Yüce, “Dünya gitgide küreselleşen bir hal aldı. Bu noktada artan rekabet unsurundan dolayı, öğrencilerin mezun olmadan önce muhakkak yetkinliklerini çok yönlü olarak geliştirmesi gerekiyor. Bizler de Türkiye dinamikleri ile iç içe olarak, sizlere yetkinlik kazandırmak adına emekler veriyoruz. İK departmanı da bu açıdan farklı bir önem arz ediyor. Katıldığınız program sayesinde önemli avantajlar kazandığınıza inanıyorum. Yetkinlik sayfanıza her geçen gün yeni sayfalar eklemek zorundasınız. Bu ülkenin düşünen, üreten, özgün ve genç beyinlere ihtiyacı var. Farklı bakış açısına sahip olup, daima farkınızın farkında olmalısınız” ifadelerini kullandı.
PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özçengel de projede devamlılığın çok önem taşıdığını hatırlatarak, öğrencilerin programa ilgi göstermesinden memnun olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından önce öğrencilere koçluk yapan akademisyenlere teşekkür belgeleri takdim edildi. Ardından da öğrencilere sertifikaları dağıtıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<